.

.

Perjalanan


posted by BERLINDA IBRAHIM

2 comments

Assalammualaikum..salam sejahtera :-)


Ramadan semakin hampir melabuhkan tirainya,baru sekarang ada peluang update blog usang ni :-) semua orang sibuk nak beraya..bersungguh benar mereka membeli-belah. ehee..:-D semuanya kelihatan sesak di mana-mana..^_^


Sekarang banyak sangat cerita pasal raya ,baju raya,kuih raya,menu raya..alahai tekanan pulak aku mendengarnya.aku apa-apa pun belum ready..baju raya pun belum beli lagi ,kesian.. sekarang tengah hit target memaksimumkan ibadah di akhir-akhir ramadan..yeah!!:-)


Entahlah macam tiada semangat nak beraya tahun ni.. kalau gagal dalam ibadah bulan ramadan macam mana nak merdeka untuk raya  huhuu..


Kegiatan 'skodeng' blog sahabat2 lain sudah semakin berkurang..memang tiada masa sangat nak buat blogwalking, rindu serindunya...^_^ apa boleh buat, masa tidak mengizinkan..


Oh ya, minggu lepas punya cerita..lama benar diri ni tak berjalan ronda-ronda kota raya cheahh.. :-D ada urusan cop mengecop pergi JPN , orang sibuk shopping raya , aku pulak sibuk berurusan sini sana.sempat lagi kena perli " nah..ingat senang nak masuk U" ..ehee senyum saja lah ..


Jauh perjalanan luas pengalaman :-) kongsi cerita sikit ..walaupun berjalan sendirian, tapi cukup memuaskan..paling best dapat solat berjemaah di masjid :-) lepas tue dapat berkenalan dengan seorang kakak ..pertemuan cukup bermakna ^_^ dapat suntikan semangat daripada kakak tue..Alhamdulillah, Allah jualah yang mengatur pertemuan ini walaupun sekejap..


Gambar dibawah ni diambil sepanjang perjalanan ku berurusan ..hehee


Mini putrajaya KK bah..


Masjid dekat bangunan persekutuan 

Ni lah bangunan paling tinggi di area KK ..(nampak macma rendah ja kan?):-D
the Tourist :-)


Selesai urusan dekat bangunan tinggi ..turun bawah lepak sorang2 bawah pokok ni ,macam pokok berhantu jak kan..:-D

Pokok berhantu hehee, .syiok sendiri, snap gambar sembarang jak..:-D


Ntah buang tebiat duduk sorang2..:-D


Mereka lalu..^_^ saya lambai tangan tapi xkena layan :D


tuuuu dia bandar KK


on the way pergi masjid bandaraya  sebelum solat asar ^_^




Nie lah kakak teman ku lepak di masjid bandaraya ^_^
seorang lecturer ,dan bakal cikgu juga..^_^










Wassalam ..































2 comments