.

.

im leaving


posted by BERLINDA IBRAHIM

2 comments


Assalammualaikum wbt..salam sejahtera :-)

Mencuri sedikit masa..update blog usang ku, dengan rasa berat hati menulis ..huhuu
hari ini last day bekerja..memang tidak sabar mahu cuti panjang yahooo..:-D yeah!!..balik kampung (tumpang kampung orang)

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ..MAAF ZAHIR BATIN



1tahun 7bulan 28hari ..berkhidmat sebagai sales (jual hp buruk ) :-D
wahh..lama juga aku bertahan ar..Alhamdulillah dipermudahkan untuk sampai ke hari ini,
ujian tetap ada di mana-mana..kegembiraan pun sentiasa untuk kita semua :-)
dari LG mobile...ke Sony Ericson..sampailah kita bertiga gila hp sudah kan (aku M Android phone 4.0 ada kah tu nanti ??)

Buat teman seperjuangan Dayson & budak cumil Tasha ..teruskan perjuangan untuk hidup lebih bahagia ..hahaa :-D im gonna miss both of you ...kegilaan kita bertiga tiada tandingannya..huhuu..terima kasih atas segalanya. minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki ,halalkan makan minum dan sewaktu dengannya :-)

Terima kasih sebab tolong jaga kedai masa aku pergi solat..hehee ^_^
tak tau lagi bila ada masa update blog usang ku ni..



SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA.








2 comments