.

.

Archive for 2014-08

I'm back!!


posted by BERLINDA IBRAHIM

No comments

Assalammualaikummm..~ ^_^

Wahh..Excited gila update blog!! hehee.. Semoga sahabat2 kalian dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya..Alhamdulillah atas segala kurniaan kesihatan, keamanan, kebahagian kita semua. setelah melalui bulan ramadan dan masih sibuk beraya kah?? share2 lah bah kueh raya .. untuk sekalian kalinya rajin pulak beta menaip hahaa.. even tidak tahu mau update pasal apa..Budak praktikal yang keboringan, ketandusan idea beginilah jadinya..
Rindu dengan Gojes2 ni ..semua sibuk berpraktikal :D 

Kamu sihat? tak kesahlah kamu , awak, U , or someone drob by here.. Helllo to you~ :D
why i'm so excited.. hahaa seriously rindu sangat blogging macam dulu ..walaupun tak bereapa nak blogger, but i do love Blogging! well..guys, sementara kita masih dalam bulan syawal, ambil kesempatan 1st time wish raya dalam Blog okayy, huh.. apakah yg terjadi dengan diriku. Astagfirullah~

Apa-apa pun Selamat Hari Raya semua, Kosong2 bak kata astro..

I missed someone~ ceahhh, tiba-tiba ..alahai rasa macam dah tua pulak aku, Engkau ada di mana aku sendiri pun tak tahu lagi ..kesian, semoga dipermudahkan segala urusanmu , diharap baik-baik saja ! ~Berangan kejap :P

Sambil-sambil blogging boleh lah mencedok ilmu sikit-sikit daripada rakan blog yang lain, daripada duduk tiada buat apa-apa kan?

Tiada cerita utama disini just spend time with my Blog yang dah semakin usang, maybe sebab sibuk almaklumlah semakin dewasa makin banyak benda yang kita kena buat dan fikir. Banyak perkara yang berlaku, musibah ada di mana-mana  dan semoga kita mendapat pengajaran daripada segala musibah yang datang. teruskan berdoa untuk saudara-saudara kita yang kurang bernasib baik di luar sana..

May Allah Bless us  #SupportGAZA #prayMH370 #prayMH17 #PraySabah 

InsyaAllah , ada masa nanti ble datang sini lagi ^_^ Nota- nota untuk kehidupan kita tidak akan pernah berhenti, kita yang melakarnya dan menulisnya. bagaimana? terpulang .. it is your own choice, for sure do the right thing , Put Allah 1st ..insyaAllah everything is will be alright. Allah know the Best!

Jumpa lagi Blog ku :) Wassalam